Referenser

Referenser

VÅRT MÅL ÄR ATT ALLTID HA NÖJDA KUNDER

Vi har många återkommande kunder som vi kan referera till.

Renovering av kök.

"Vi har fått köket renoverat (målning av tak och väggar, tapet och nytt golv). Arbetet har utförts på ett mycket bra och proffsigt sätt och allt inom tidsramen. De gav ett mycket trevligt intryck och vi hade löpande diskussion under arbetes gång. Vi har stort förtroende för företaget och rekommenderar det gärna! "

B och P-Å, Lund mars 2015.

Brf bispen 4 , lund

''Birgersby Måleri AB målade våra ytterfönster under hösten 2013 och gjorde ett noggrant arbete som vi blev mycket nöjda med!

C.M.

Renovering i klagshamn

"Hösten 2013 anlitade vi Birgersby Måleri efter rekommendationer från en släkting. De fick i uppdrag att måla om väggar och tak (inklusive spackling och slipning) i fyra sovrum och ett allrum. Dessutom tapetserade de väggarna i trappuppgången och målade furutrappan vit. Killarna gjorde ett mycket bra arbete, väldigt noggranna samt lyhörda och tillmötesgående på önskemål från oss som kunder. Vi är väldigt nöjda med resultatet och Birgersby Måleri!"

Katrin & Ola, Klagshamn

allakando i lund

"Otroligt bra jobb! Trevliga och kompetenta hantverkare tillsammans med bra genomförande och snabb service gör mig till en riktigt nöjd kund!"

Arvid

Renovering i värpinge

''Vi blev rekommenderade Birgersby Måleri av en jobbkollega. De gjorde bredspackling, slipning och målning av väggar och tak hos oss i hall, vardagsrum och kök. Jobbet utfördes på utsatt tid med väldigt bra resultat och de var dessutom väldigt trevliga. Vi har inga problem med att rekommendera Birgersby Måleri!

Klas & Lotta, LUND